Over ons

Schilder en Decoratiewerken BV is een bedrijf met 50 jaar ervaring oa.in restauratie werken zoals het maken van marmer en hout immitaties, aanbrengen van behanglinnen en afwerken met diverense behangsels en aanbrengen van bladgoud.

Wij zijn nu voor al aktief op de particulieren markt en kantoren voor zowel binnen en buiten schilderwerk. Wij kunnen onze klanten een totaal pakket aanbieden zoals bouwkundig werkzaamheden zoals herstellen van houtrot aan kozijnen en ramen, waterborden en windveren, speciale wandafwerking, o.a. behang, stucwerk, stoffeerwerk, vloerbedekking, gordijnen en laminaatvloeren.

Deze werkzaamheden doen wij in samen werking met een aannemer, stoffeerder, loodgieter en stucadoor zodat u als klant met één persoon te maken heeft om u wensen op papier te zetten.

Wij hebben ook een samenwerking met een advies bureau die voor u een inventarisatie kan maken op het gebied van uw pand, hoe de bouwkundige staat is en dan e.v.t. een kostenplaatje voor herstelkosten kan aanbieden. Ook kan dit bedrijf reeds gedane werkzaamheden controleren en een rapport opstellen.